Соціальне партнерство

Без названия 2

Співпраця навчального закладу і роботодавця – це перспективний шлях розв’язання багатьох проблем, що виникають у процесі підготовки кваліфікованих робітників та їх подальшому працевлаштуванні. Співробітництво з підприємствами різної форми власності, перш за все, полягає в тому, що вони надають робочі місця для учнів училища і створюють належні умови для відпрацювання професійних умінь і навичок.

Потреба сучасних підприємств регіону спонукає до пошуку шляхів ефективної співпраці професійно-технічних навчальних закладів з роботодавцями. На особливу увагу заслуговує розпочата співпраця  з Державним територіально-галузевим об’єднанням «Південно-Західна залізниця».  Наш навчальний заклад другий рік поспіль плідно співпрацює у цьому питанні з базовим підприємством Конотопське вагонне депо по підготовці робітників за професії «Оглядач вагонів, Оглядач-ремонтник вагонів» . Основними формами співпраці Конотопського ВПУ з даним підприємством  є:

·  надання нашому закладу сучасних навчальних приміщень для проведення професійно-теоретичної підготовки;

·  для проведення уроків залучаються кращі фахівці підприємства;

·  надаються виробничі майданчики  для проведення практичних занять;

·  організовуються екскурсії, лекції, консультації;

·   фахівці підприємства приймають активну участь у кваліфікаційних атестаціях  випускників;

·   участь потенційних роботодавців у формуванні змісту професійної освіти, вдосконаленні навчальних планів та програм, організації виробничого навчання та виробничої практики;

·  організовують конкурсний відбір випускників навчального закладу на працевлаштування, що сприяє якості їх підготовки.

Нещодавно у Вагонному Депо станції Київ пасажирський, проведено інструктаж групи провідників пасажирського вагону перед виходом на виробничу практику!

 

Контакти

Адреса
вул. 6 Вересня, 1
м. Конотоп
Сумська область
41600
Україна
COM_CONTACT_EMAIL
Телефон
(05447)6-02-50
0967148693

Відповідальна особа щодо
консультаційної допомоги
Заступник директора
з навчально-виробничої роботи
Юрій Миколайович Яковенко
+380 98 863 1545
Фа
Мобі