Вітаємо Вас! Ви найкращі!!!!

Вітаємо Вас! Ви найкращі!!!!

 З нагоди Дня молоді відділом Конотопської міської ради у справах молоді та спорту було нагороджено грамотами міської ради представників зі студентства/учнівства та викладачів від трудових колективів ВНЗ, ДПТНЗ та коледжів міста.

  

    

Тому за підтримки програми «Молодь на 2020 рік» 23 червня 2020 року в приміщенні Конотопської міської ради відбулося нагородження молоді за креативність, ініціативність, активну громадську, життєву позицію та викладачів навчальних закладів за високий рівень професіоналізму, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди відзначення Дня молоді.

Почесними грамотами міської ради та сувенірами привітали  Ялового Олександра - викладача ДПТНЗ «Конотопське ВПУ»  та Фесенка Дениса -учня ДПТНЗ «Конотопське ВПУ». Також з метою виявлення і підтримки талановитої молоді міста, популяризації її творчих здібностей та з нагоди відзначення Дня молоді з 1 по 15 червня 2020 року на виконання програми «Молодь на 2020 рік» було проведено конкурс «Молодіжні досягнення» за трьома номінаціями «Спорт», «Волонтерська діяльність» та «Культурна діяльність».

За результатами засідання експертної конкурсної комісії, яка обирала переможців в представлених номінаціях 22 червня 2020 року в приміщенні Конотопської міської ради відбулося нагородження переможців конкурсу «Молодіжні досягнення».

З привітальним словом до конкурсантів звернулася керуюча справами виконкому Любов Дубовик, яка подякували молоді за її креативність, побажала творчої енергії, наснаги, втілення в життя своїх прагнень та нагородила переможців конкурсу в трьох номінаціях.

В номінації «Спорт» перемогла:

1 місце - Левшонок Анастасія.

Вітаємо Вас! Ви найкращі!!!!

 

Контакти

Адреса
вул. 6 Вересня, 1
м. Конотоп
Сумська область
41600
Україна
COM_CONTACT_EMAIL
Телефон
(05447)6-02-50
0967148693

Відповідальна особа щодо
консультаційної допомоги
Заступник директора
з навчально-виробничої роботи
Юрій Миколайович Яковенко
+380 98 863 1545
Фа
Мобі