"Козацькому роду нема переводу"

«Козацькому роду нема переводу»

16 жовтня 2018 р. в актовій залі ДПТНЗ «Конотопське ВПУ» взяв успішний старт конкурс національно патріотичного виховання молоді «Козацькі розваги». Славні нащадки козацького роду, а це учні І-ІІ курсів в запеклій боротьбі змагалися один з одним, щоб довести членам журі і всім присутнім у глядацькій залі, що вони є найсильнішими, найспритнішими, найталановитішими, якими свого часу і були наші славні козаки.

Під звуки козацького маршу і під бурхливі оплески вболівальників 6 козацьких загонів увійшли до залу щоб представити свою команду і привітати всіх присутніх у залі зі святом Українського козацтва.

Загонам  довелось  пройти через дев’ять випробувань. І долати свої перешкоди команди розпочали з козацької естафети. Питання з історії козацтва, «козацька пошта», запальний, веселий танок, виявлення хто з отаманів є найсильнішим і найспритнішим з козаків,  «Фото на згадку»,» - саме в цих конкурсах змагалися команди. 

Одним словом, свято вдалося. Разом з ним буде жити і дух козацький в наших душах. Тому хочеться переконливо сказати, що козацькому роду не буде переводу.

А перемогу  здобула 15 група і ми її з цім вітаємо!

 

Контакти

Адреса
вул. 6 Вересня, 1
м. Конотоп
Сумська область
41600
Україна
COM_CONTACT_EMAIL
Телефон
(05447)6-02-50
0967148693

Відповідальна особа щодо
консультаційної допомоги
Заступник директора
з навчально-виробничої роботи
Юрій Миколайович Яковенко
+380 98 863 1545
Фа
Мобі