Методична проблема

З 2021 року педагогічний колектив ДПТНЗ "Конотопське ВПУ" працює над єдиною методичною проблемою “Формування соціально-компетентної та позитивно вмотивованої особистості шляхом залучення до проективної  діяльності”.

Програма роботи над методичною проблемою:

Обласний конкурс учнівських проєктів із загальноосвітніх дисциплін

Обласний конкурс учнівських проєктів із загальноосвітніх дисциплін

У березні 2024 було проведено обласний конкурс учнівських проєктів із загальноосвітніх дисциплін. Захід об’єднав талановиту молодь та їхніх наставників  Здобувачі освіти представили свої інноваційні ідеї та розробки.
Приємно відзначити успіх учнів ДПТНЗ «Конотопське ВПУ» Пушки Владислава, Лукечі Олександра та Чендакова Олексія. Проєкт створений під керівництвом викладача зарубіжної літератури Макарчук Тетяни посів почесне ІІ місце «Щоденник спогадів «Війна очима дітей через призму років 1939-1945, 2014...»
Почесні ІІІ місця у конкурсі вибороли:
- Кригіна Анастасія під керівництвом викладача англійської мови Савели Євгенії з проєктом «Штучний інтелект (Chat GPT) у вивченні англійської мови: переваги та недоліки»;
- Яненко Дар’я, Захарченко Альбіна під керівництвом викладача української мови та літератури Хуторненко Тетяни з проєктом «Культура мовлення. Сленг як соціокультурний феномен»;
- Шельма Аліни під керівництвом викладача історії Нагорної Тетяни з проєктом «Історія циклічна і все повторюється»;
- Лукеча Олександр, Єна Катерина під керівництвом викладача фізики Осадчої Наталії з проєктом «Енергозберігаючі лампи: за і проти» ;
- Омеляненко Яна під керівництвом викладача інформатики Прохоренко Анастасії з проєктом «Соціальні мережі в житті сучасних учнів».
Ми пишаємося досягненнями наших учнів. - Вони наполегливо працювали над своїми проєктами. Цей успіх - результат їхніх зусиль, старанності та творчого підходу.
Вітаємо переможців! 
Олімпіада з географії

Олімпіада з географії

Сьогодні в ДПТНЗ "Конотопське вище професійне училище" відбувся перший етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії!
Олімпіада проходила в атмосфері азарту та інтелектуальної напруги. Кожен учасник мав можливість продемонструвати свої знання та навички, а також отримати цінний досвід.
Вітаємо всіх учасників олімпіади з географії! Бажаємо подальших успіхів та перемог!
Наші здобувачі освіти продемонстрували свої знання та вміння з англійської мови

Наші здобувачі освіти продемонстрували свої знання та вміння з англійської мови

У ДПТНЗ "Конотопське вище професійне училище" триває перший етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти! Сьогодні наші учні продемонстрували свої знання та вміння з англійської мови. Володіння англійською мовою стає все важливішим у контексті євроінтеграції. Мова є ключем до успішного спілкування з партнерами з інших країн, вона відкриває нові можливості для розвитку та співпраці. Тому навички англійської мови не лише допоможуть нашим учням в успішному виконанні завдань на олімпіадах, а й стануть важливим ресурсом у майбутньому.
Підтримайте наших учасників та пам'ятайте, що вивчення англійської мови - це крок до нових можливостей та успіху!
Електрогазозварники змагалися за звання кращих!

Електрогазозварники змагалися за звання кращих!

Сьогодні в ДПТНЗ "Конотопське вище професійне училище" відбувся І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін. Наші талановиті здобувачі освіти, які вивчають професію електрогазозварника, продемонстрували свої кмітливість та знання.
Дякуємо всім учасникам за їхню старанність та відданість справі! Бажаємо успіху та перемог у майбутніх змаганнях!
Сьогодні наші учасники змагалися на олімпіаді з історії!

Сьогодні наші учасники змагалися на олімпіаді з історії!

У ДПТНЗ "Конотопське вище професійне училище" триває перший етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів серед учнів професійно-технічних училищ. Сьогодні наші учасники змагалися на олімпіаді з історії! 
Нехай кажуть, що історія - це лише сухі дати та факти. Але в сучасних реаліях, коли наш народ щоденно потерпає від російської агресії, історія стає важливим інструментом для розуміння минулого та побудови майбутнього. Вона навчає нас цінувати свободу, боротися за незалежність та пам'ятати героїчні подвиги наших предків та сучасників.
Дякуємо всім учасникам олімпіади за їхню старанність та зацікавленість! Ми пишаємося вами та бажаємо успіху у подальших змаганнях!  #КонотопськеВПУ #олімпіада #історія #Україна #знання
Олімпіада з математики

Олімпіада з математики

У ДПТНЗ "Конотопське вище професійне училище" кипить інтелектуальне життя! 06.02.2024 року в рамках проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти змагалися знавці математики! Бажаємо нашим учасникам наснаги та впевненості! Нехай переможе найсильніший!

#Олімпіада #Математика #КонотопськеВПУ

Стартував перший етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

Стартував перший етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

Сьогодні 5.02.2024 року у ДПТНЗ "Конотопське вище професійне училище" стартував перший етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти!  Здобувачі освіти змагалися у знанні української мови та літератури. Це важливий крок у їхньому навчанні та можливість проявити свою ерудицію і талант. Бажаємо нашим учасникам успіхів у подальших змаганнях і впевненості у своїх силах!

#Олімпіада #УкраїнськаМоваЛітература #КонотопськеВПУ

Контакти

Адреса
вул. 6 Вересня, 1
м. Конотоп
Сумська область
41600
Україна
COM_CONTACT_EMAIL
Телефон
(05447)6-02-50
0967148693

Відповідальна особа щодо
консультаційної допомоги
Заступник директора
з навчально-виробничої роботи
Юрій Миколайович Яковенко
+380 98 863 1545
Фа
Мобі