Меморандум про співпрацю

Меморандум про співпрацю

24 березня був підписаний меморандум про співпрацю між Конотопською МО Товариства Червоного Хреста та ДПТНЗ "Конотопське вище професійне училище".
Голова МО ТЧХУ Тетяна Міщенко в бесіді з директором ДПТНЗ «Конотопське вище професійне училище» - Ганною Фатюшиною обговорили основні початкові напрямки діяльності між ВПУ та ТЧХУ у найближчий час, а також всі можливі варіанти співпраці в подальшому за наступними напрямками: організація та проведення лекцій з мінної небезпеки, навчань з надання першої допомоги; пропаганда донорства крові та участь в донорських проектах; поширення інформації з міжнародного гуманітарного права; участь у наданні допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях; співпраця в організації загонів швидкого реагування; допомога внутрішньо переміщеним особам; психосоціальна підтримка; співпраця в грантових проектах; залучення студентів до проходження практики у соціальний перукарні та ін. соціальних проектах.
Також обговорили питання залучення молоді до волонтерської діяльності на території нашого міста. Фахівець МО ТЧХУ Ющенко Діана ознайомила присутніх з основними перевагами волонтерства Червоного Хреста, їх навчання, розвиток та зайнятість в напрямках діяльності товариства.
На зустрічі також були присутні представники відділу Конотопської міської ради у справах молоді та спорту, адже залучення молоді до корисної діяльності - це головний пріоритет міста.
Ми завжди поруч.
Формуємо ефективні партнерські відносини

Формуємо ефективні партнерські відносини

Завідувачка сектору #Конотопського_бюро_правової_допомоги Яніна Козіна завітала з робочою зустріччу до Державного професійно-технічного навчального закладу "Конотопське вище професійне училище" .

Під час зустрічі з директоркою закладу освіти Ганною Фатюшиною ✍️обговорювали підписання Меморандуму між Конотопським місцевим центром з надання БВПД і училищем а також основні напрями подальшої співпраці у 2023 році.

 

Забезпечення якості професійної підготовки майбутніх фахівців електротехнічного профілю в навчально-практичних центрах ЗП(ПТ)О

Забезпечення якості професійної підготовки майбутніх фахівців електротехнічного профілю в навчально-практичних центрах ЗП(ПТ)О

У рамках експерименту регіонального рівня «Забезпечення якості професійної підготовки майбутніх фахівців електротехнічного профілю в навчально-практичних центрах ЗП(ПТ)О», результатом якого має стати розробка рукопису підручника «Монтаж, налагодження та експлуатація електрообладнання», відбулася консультативна зустріч директора ДПТНЗ «Конотопське вище професійне училище» Фатюшиної Г.П. та творчої групи педагогів з інженерами Філії "Конотопський район електричних мереж" акціонерного товариства "Сумиобленерго» на чолі з керівником Лесненком О.В. Обговорили проблемні питання щодо змісту підготовки кваліфікованих робітників з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» та очікування роботодавця щодо рівня компетентності випускників.
Дякуємо нашому соціальному партнеру за плідну співпрацю!

Соціальне партнерство

Інформація про співпрацю

Соціальне партнерство

Без названия 2

Співпраця навчального закладу і роботодавця – це перспективний шлях розв’язання багатьох проблем, що виникають у процесі підготовки кваліфікованих робітників та їх подальшому працевлаштуванні. Співробітництво з підприємствами різної форми власності, перш за все, полягає в тому, що вони надають робочі місця для учнів училища і створюють належні умови для відпрацювання професійних умінь і навичок.

Потреба сучасних підприємств регіону спонукає до пошуку шляхів ефективної співпраці професійно-технічних навчальних закладів з роботодавцями. На особливу увагу заслуговує розпочата співпраця  з Державним територіально-галузевим об’єднанням «Південно-Західна залізниця».  Наш навчальний заклад другий рік поспіль плідно співпрацює у цьому питанні з базовим підприємством Конотопське вагонне депо по підготовці робітників за професії «Оглядач вагонів, Оглядач-ремонтник вагонів» . Основними формами співпраці Конотопського ВПУ з даним підприємством  є:

·  надання нашому закладу сучасних навчальних приміщень для проведення професійно-теоретичної підготовки;

·  для проведення уроків залучаються кращі фахівці підприємства;

·  надаються виробничі майданчики  для проведення практичних занять;

·  організовуються екскурсії, лекції, консультації;

·   фахівці підприємства приймають активну участь у кваліфікаційних атестаціях  випускників;

·   участь потенційних роботодавців у формуванні змісту професійної освіти, вдосконаленні навчальних планів та програм, організації виробничого навчання та виробничої практики;

·  організовують конкурсний відбір випускників навчального закладу на працевлаштування, що сприяє якості їх підготовки.

Нещодавно у Вагонному Депо станції Київ пасажирський, проведено інструктаж групи провідників пасажирського вагону перед виходом на виробничу практику!

 

Контакти

Адреса
вул. 6 Вересня, 1
м. Конотоп
Сумська область
41600
Україна
COM_CONTACT_EMAIL
Телефон
(05447)6-02-50
0967148693

Відповідальна особа щодо
консультаційної допомоги
Заступник директора
з навчально-виробничої роботи
Юрій Миколайович Яковенко
+380 98 863 1545
Фа
Мобі