Наші професії 2023-2024

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення

Слюсар з ремонту рухомого складу, помічник машиніста тепловоза, помічник машиніста електровоза

Візажист, манікюрник

Перукар

Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування

Електрогазозварник, газорізальник

Гуртожиток

     Гуртожиток навального закладу - це типова п’ятиповерхова будівля з секційним розміщенням кімнат, який зданий в експлуатацію у 1986 році.
   Системи опалення, каналізації та водопостачання – централізовані. У гуртожитку проживають як учні так і працівники. Вхід для учнів окремий. У фойє гуртожитку створено робоче місто для чергових. На першому поверсі гуртожитку є бібліотека, яка працює до 19.00. Учні мають змогу отримати будь-яку літературу чи скористатися комп’ютером. Підключено Wi-Fi. Також на першому поверсі розташований диско зал, в якому учні мають змогу переглянути цікаві телепередачі та провести різноманітні вечори відпочинку.
   Ізолятор на три ліжко місця. Різноманітні службові приміщення. Пральня кімната та сушка розташовані у підвальному приміщенні гуртожитку. Постільною білизною гуртожиток забезпечений повністю.
Забезпечення учнів місцями у гуртожитку становить 100%. З вересня 2019 р. в гуртожитку проживає 111 учнів, 5 з них – діти сиріти.
  У кімнатах учні проживають по 2-3 учні. Кожна кімната облаштована меблями, мяким інвентарем. У кімнатах встановлено нові двері. Стіни коридорів мають сучасний вигляд. На кожному поверсі та у кожній секції встановлена сучасна сантехника, душові кабіни, які підключені до бойлерів. Для дівчат створена окрема кімната гігієни з біде.
В побутовій кімнаті встановлена пральна машина для дітей сиріт.
Діти мають змогу приготувати їжу на електроплитах та зберігати продукти харчування в холодильниках.

 

 

Контакти

Адреса
вул. 6 Вересня, 1
м. Конотоп
Сумська область
41600
Україна
COM_CONTACT_EMAIL
Телефон
(05447)6-02-50
0967148693

Відповідальна особа щодо
консультаційної допомоги
Заступник директора
з навчально-виробничої роботи
Юрій Миколайович Яковенко
+380 98 863 1545
Фа
Мобі