Випускний-2021

На зображенні може бути: 15 людей та люди стоять На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

       Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина училищна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки та перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

     Так 30 червня 2021 випускники ДПТНЗ "Конотопське ВПУ" разом із майстрами та викладачами у гостинному холі, наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного випускника. Саме сьогодні впевнені у собі, розумні й креативні учні отримали свої дипломи. З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам, майстрам, викладачам за всі свої роки учнівської ери. Маємо надію, що вони не забудуть їх ніколи, а всі мрії та сподівання випускників ДПТНЗ "Конотопське ВПУ" здійсняться.

       Тож, хай Вам щастить, у добру путь!

Контакти

Адреса
вул. 6 Вересня, 1
м. Конотоп
Сумська область
41600
Україна
COM_CONTACT_EMAIL
Телефон
(05447)6-02-50
0967148693

Відповідальна особа щодо
консультаційної допомоги
Заступник директора
з навчально-виробничої роботи
Юрій Миколайович Яковенко
+380 98 863 1545
Фа
Мобі