Сахно Руслан Вікторович

FB_IMG_1692365098572.jpg

30 липня 2023 року під час бойового завдання біля населеного пункту Ямпіль Донецької області, внаслідок тривалого танкового обстрілу противником, загинув військовослужбовець Збройних Сил України, старший солдат, командир 2 відділення 1 взводу роти снайперів 517-го батальйону «Гайдамаки», наш земляк Сахно Руслан Вікторович.
Руслан Вікторович народився 2 квітня 1996 року в селі Бондарі Конотопського району. Закінчив Конотопську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №7 ім. Григорія Гуляницького. Після закінчення школи, продовжив навчання в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Конотопське вище професійне училище» та здобув професію столяра.
Захоплювався спортом, найбільше любив футбол. Мав численні нагороди з даного виду спорту. Добрий, відповідальний, активний, хоробрий, відданий патріот своєї Батьківщини – таким пам’ятають безстрашного воїна-захисника близькі та знайомі...
Під час повномасштабного вторгнення російських агресорів на територію України, Руслан не міг спокійно жити, коли на рідну українську землю вторглись російські варвари. Як справжній чоловік, патріот своєї Батьківщини, він став на її захист, поповнивши ряди Збройних Сил України. За спогадами бойових товаришів, був мужнім, надійним, товариським, вірив в близьку перемогу над загарбниками і будував плани на майбутнє.
За мир в Україні, за наш спокій і незалежність Руслан Вікторович віддав найцінніше, що мав – власне життя. До щему в серці боляче, що такого молодого, красивого, життєрадісного юнака, в якого все життя було попереду, який не встиг достатньо звідати смак життя, забрала клята війна.
Важко знайти слова розради, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті.
Низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай душа загиблого Сахна Руслана Вікторовича знайде Вічний спокій.
Доземний уклін нашому Захисник

Контакти

Адреса
вул. 6 Вересня, 1
м. Конотоп
Сумська область
41600
Україна
COM_CONTACT_EMAIL
Телефон
(05447)6-02-50
0967148693

Відповідальна особа щодо
консультаційної допомоги
Заступник директора
з навчально-виробничої роботи
Юрій Миколайович Яковенко
+380 98 863 1545
Фа
Мобі